perjantai 23. lokakuuta 2015

SUURI ELÄMÄNMUUTOS


































K:

Hei! Minulla on tammikuussa tulossa suuri elämänmuutos ja olen muuttamassa ulkomaille, jossa uusi työ ja kumppani odottavat. Olen pohtinut mitä kortit kertovat tulevasta ja koitan valmistella itseni tulevaa varten hyvin. Kiitos.

Terveisin,
J

V:

Hei,
kiitos yhteydenotostasi! 

Luin korteista seuraavaa:

Olet tehnyt isoja päätöksiä tulevaisuutesi suhteen. Uusi elämäntilanne saattaa ajoittain tuntua hyvinkin pelottavalta ja aiheuttaa henkisen kriisin. Vanha tuttu ja turvallinen tuntuu muuttuvan epävarmaksi ja huteraksi. Jotta kaikki sujuu hyvin, sinun täytyy ymmärtää ja hyväksyä vanhat pelot ja pettymmykset, jotka ovat jääneet kalvamaan. Vain siten voit päästää niistä irti ja nauttia elämästäsi täysin rinnoin. 

Ympäriltäsi voi myös löytyä ihmisiä jotka eivät ymmärrä päätöksiäsi ja kyseenalaistavat ne. Asioihisi saatetaan yrittää sekaantua. Joten, jos sinun ja jonkun toisen välillä on jännitteitä, kannattaa selvittää asiat heti. Ongelmien selkiinnyttäminen on edellytys uudelle alulle. Epätoivoiseltakin tuntuvat ajat ovat elämäsi hedelmällisintä kasvun aikaa. Kaikki mitä elämässäsi tulee tapahtumaan, on sinun parhaaksesi. 

Vaikka alku saattaakin tuntua kankealta, tulet menestymään hyvin valitsemallasi tiellä. Olet onnekas, sillä saat kokea harvinaislaatuista, suurinta ja ylevintä olemassa olevaa rakkautta. Sellaiset ihmissuhteet ovat harvinaisia lahjoja. Vaali niitä kunnioituksella ja kiitollisuudella. Ole avoin ihmisille, jotka voivat jakaa kauniit tunteet kanssasi.

-Wakanda

1 kommentti:

  1. polished titanium : Spare - TITanium Art
    The titanium steel classic Spare design is designed to provide the finest Spare 2019 ford ecosport titanium on the market with a premium mens titanium braclets finish. ford titanium ecosport Spare will titanium wedding band provide a premium and authentic feel for any

    VastaaPoista